open-navfaktor-logo
search
Trendovi
Neka vaša kosa oživi: Ove jeseni nosi se cimet smeđa
Crveni tonovi u kosi uvijek izgledaju atraktivno i primjetno podižu čitavu frizuru, a veliki je jesenski trend dodavanje crvenkastih nijansi plavoj ili smeđoj bazi.
03.11.2020. u 08:25
get url
text

Ako ste plavuša, dodavanje crvene rezultirat će zlaćanom bojom breskve, a brinete će dobiti cimet smeđu nijansu koja je ove jeseni vrlo popularna i izgleda prekrasno.

Cimet smeđa savršena je za smeđokose žene koje žele isprobati crvene tonove. Također ima smisla da kada vrijeme postane hladnije, boja kosa postane malo toplija.

S promjenom godišnjih doba mnogi od nas spremni su na velike promjene. Cimet smeđe nijanse sinonim su za jesen, baš poput najdražeg džempera ili šoljice toplog čaja - kaže stručnjak Jeremy Tardo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spice up your client's #brunettebalayage with #CinnamonHair. ️ @bishops.sacramentomidtown @bishops.co @wellahairusa . #wellalife #wellahair #wellaeducation #stylistspotlight

A post shared by Wella Education (@wellaeducation) on

Osim toga, toplije boje kose dat će i dodatan sjaj koži koji nam je itekako potreban u mjesecima kada je manje sunčeve svjetlosti.

Cimet smeđa nijansa možete se postići različitim tehnikama bojenja, a jedna od najpopularnijih je ombré, koja će na suptilan, ali primjetan način smeđoj kosi dati lijepe crvene tonove. Možete se odlučiti i na tek nekoliko pramenova koji će stvoriti divan crvenkasti odsjaj. Također, dobri koloristi znat će pomiješati pravi omjer bazne smeđe boje s malo bronzane i crvene kako bi se dobila idealna nijansa cimet smeđe.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.