open-navfaktor-logo
search
"O vladi poštenja"
Nejra Latić-Hulusić o smjeni muža: Udružili se sa tornja SBB-a, U-19 SDA i susramljena fauna kanalizacije
Nakon što je smijenjen direktor Zavoda za izgradnju Kantona Sarajevo Mirza Hulusić, oglasila se i njegova supruga Nejra Latić-Hulusić, jedna od organizatorica protesta održanih prije nekoliko dana.
05.05.2021. u 08:51
get url
text

- U petak je rukama svih ministara Trojke, vlade poštenja i promjena u KS, po zakonu o "NiPotizmu" smijenjen Mirza Hulusić (ovaj što sam se kod njega uhljebila, muž posljednjih 17 godina) sa mjesta direktora Zavoda za izgradnju.

VEZANI TEKST - Hulusić se oglasio: Zašto ga je Fortina vlada smijenila sa mjesta direktora Zavoda za izgradnju KS

Danas je dobio i rješenje o smjeni na dva papira, a uslijedila je nakon pristisaka što sa SBB tornja, što ove U-19 SDA (raji se prodaje pod imenom "Narod i pravda"), a egzekuciju je uglavnom vršila susramljena fauna marindvorske kanalizacije.

Ružno je što sad valja sad objašnjavati narodu da je prekršio jedino zakon genetske predispozicije da vodi Zavod do kraja mandata i odupro se zakonu jačega kad su mu zavrtane ruke da prodaje našu zemlju u bescjenje.

Lijepo je što se konačno rješavamo i ovog tereta u životu i lijepo je što smo izbili SDA-ovim metiljima i posljednji "argument" o našoj uhljebljenosti, odanosti i sklonosti bilo kojoj partiji ovdje – napisala je Latić-Hulusić na svom Facebook profilu.

Podsjećamo, Mirza Hulusić razriješen je dužnosti direktora Zavoda za izgradnju KS zbog, kako je navedeno, nepoštivanja zakona i smjernica vlade.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.