open-navfaktor-logo
search
Moderno, a pristupačno
Ne znate koje farmerice nositi ovog proljeća: Ugledajte se na sjedokosu modnu ikonu
Da fantastičan modni stil nije rezerviran samo za djevojke od 20 ili 30 godina, uvijek iznova dokazuje i Carmen Gimeno koja svakim danom ima sve više pratitelja.
06.04.2021. u 07:54
get url
text

Okititi se od glave do pete skupocjenom odjećom poznatih modnih kuća nikada nije bilo modno pravilo po kojem se ravna ova maštovita Španjolka, na čiji se profil na Instagramu uvijek rado vraćaju mnoge zaljubljenice u modu.

U ranijem intervjuu otkrila je kako u njenoj garderobi ima najviše komada s potpisom svima pristupačnih brendova poput Zare ili H&M-a, te da uvijek kupuje odjeću koja se uklapa u njen budžet.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen Gimeno (@carmen_gimeno)

Ponovo nas je Carmen očarala jednostavnim stajlingom koji uključuje dva basic komada koja svi imamo u garderobi: tenisice i farmerice.

Upravo u skladu s aktuelnim trendovima koji na prvo mjesto stavljaju udobnost i Carmen već neko vrijeme nosi modele farmerica koje su širih nogavica, pa ako niste sigurni kakav model nositi ovoga proljeća, s ovakvim krojevima nećete pogriješiti.

Pedeset plus influencerica je bez greške spojila Zarine farmerice udobnih nogavica s Adidasovim glomaznim tenisicama, a stajling je upotpunila kratkim kardiganom u tamnoplavoj s bijelim detaljima (H&M) i efektnim kaišem.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.