open-navfaktor-logo
search
Bez kamera
Navijači Sarajeva uskraćeni za TV prijenos meča iz Moldavije, Bordo momci odradili posljednji trening
Fudbalski klub Sarajevo sutra od 19 sati igra prvu utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige, a igrači Bordo tima odradili su posljednji trening.
07.07.2021. u 21:09
get url
text

Tim sa Koševa predvođen novim trenerom Goran Sablićem gostuje kod moldavskog Milsamija, a početak utakmice zakazan je za 19 sati.

- Čak 14 igrača koji su otputovali u Moldaviju igralo za mlađe selekcije FK Sarajevo, a svi igrači koji su otputovali će biti na raspolaganju šefu stručnog štaba - poručili su iz redova Sarajeva.

U Moldaviju su otputovali: Dizdarević, Kanurić, Šabanović, Oremuš, Dupovac, Kurdić, Trako, Pidro, Hebibović, Đokanović, Sušić, Ramić, Salčin, Varešanović, Fanimo, Velkoski, Bešić, Mešić, Dervišagić, Palić, Imamović.

Nažalost po navijače Bordo kluba direktnog TV prijenosa utakmice neće biti, a dešavanja sa meča moći će pratiti putem zvanične interntet stranice FK Sarajevo, ali i putem našeg portala.

- Nažalost, sa obzirom na to da domaćin nije osigurao prenos utakmice - saopćeno je iz Sarajeva.

Osim duela sa stadiona District Sport Complex - Orhei, na portalu Faktor.ba moći ćete pratiti i tekstualne prijenose i dva preostala meča bh. predstavnika. Velež i Coleraine se od 20.30 sati sastaju na stadionu Grbavica, dok pola sata kasnije počinje duel Široki Brijeg - Vllaznia.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.