Tim sa Koševa predvođen novim trenerom Goran Sablićem gostuje kod moldavskog Milsamija, a početak utakmice zakazan je za 19 sati.

- Čak 14 igrača koji su otputovali u Moldaviju igralo za mlađe selekcije FK Sarajevo, a svi igrači koji su otputovali će biti na raspolaganju šefu stručnog štaba - poručili su iz redova Sarajeva.

U Moldaviju su otputovali: Dizdarević, Kanurić, Šabanović, Oremuš, Dupovac, Kurdić, Trako, Pidro, Hebibović, Đokanović, Sušić, Ramić, Salčin, Varešanović, Fanimo, Velkoski, Bešić, Mešić, Dervišagić, Palić, Imamović.

Nažalost po navijače Bordo kluba direktnog TV prijenosa utakmice neće biti, a dešavanja sa meča moći će pratiti putem zvanične interntet stranice FK Sarajevo, ali i putem našeg portala.

- Nažalost, sa obzirom na to da domaćin nije osigurao prenos utakmice - saopćeno je iz Sarajeva.

Osim duela sa stadiona District Sport Complex - Orhei, na portalu Faktor.ba moći ćete pratiti i tekstualne prijenose i dva preostala meča bh. predstavnika. Velež i Coleraine se od 20.30 sati sastaju na stadionu Grbavica, dok pola sata kasnije počinje duel Široki Brijeg - Vllaznia.