open-navfaktor-logo
search
Anketa
Navijači Real Madrida jasno poručili koga žele vidjeti na Santiago Bernabeuu
U anketi je sudjelovalo 160.000 navijača "kraljevskog kluba", a skoro svaki treći (53.700) bi iduće sezone na Santiago Bernabeu želio vidjeti Belgijanca Hazarda.
20.05.2019. u 16:56
get url
text

Najveća želja navijača Real Madrida je Belgijanac Eden Hazard, dok je najmanje glasova dobio francuski veznjak Paul Pogba, rezultati su velike ankete koju je proveo španjolski sportski dnevnik AS među navijačima "kraljevskog kluba".

U anketi je sudjelovalo 160.000 navijača "kraljevskog kluba", a skoro svaki treći (53.700) bi iduće sezone na Santiago Bernabeu želio vidjeti Belgijanca Hazarda.

Njihova želja bi se mogla ispuniti jer Belgijanac nakon sedam sezona u redovima Chelsea odlučio promijeniti klub.

- Donio sam odluku, ali ne ovisi baš sve o meni. Klub sam obavijestio prije par tjedana i još uvijek čekam - kazao je Hazard koji je navodno, dogovorio sve detalje ugovora s Realom. Španski mediji pišu kako je nedavno imao i sastanak sa šefovima iz Madrida u Monte Carlu.

Na drugom mjestu liste želja Realovih navijača je mladi napadač Eintrachta Luka Jović koji je dobio 34.700 glasova. Prema pisanju španjolskih medija i ovaj je posao pred realizacijom, a 21-godišnji srbijanski napadač bi trebao preselit u Madrid za 60 milijuna eura. Sredinom aprila ove godine Eintracht je službeno otkupio Jovića od Benfice za sedam miliona eura, a sada ga prodaje Realu. Nijemci bi trebali zaraditi 48 miliona eura, a preostalih 12 milijuna ide Benfici.

Na trećem mjestu je Šveđanin Christian Eriksen (25.300), a zanimljivo, na tek četvrtom mjestu je brazilski majstor Neymar koji je dobio 16.900 glasova. Slijedi veznjak Lyona Tanguy Ndombele (16.400), a tek na šestom mjestu je veznjak svjetskih prvaka Francuza i Manchester Uniteda Paul Pogba sa 13.800 glasova, prenosi Fena.

Real Madrid je sezonu zaključio na trećem mjestu sa 68 bodova, što je najmanje u posljednjih 17 godina. Real je osvojio čak 19 bodova manje od prvaka Barcelone.

Ove sezone "kraljevski klub" je upisao čak 12 poraza u prvenstvu što mu se nije dogodilo posljednjih 20 godina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.