open-navfaktor-logo
search
"Ljubav je to"
Navijači priželjkuju povratak Barbareza, stigao odgovor bivšeg kapitena
Bosanskohercegovački fudbal odavno nije bio u gorem stanju.
08.04.2022. u 15:14
get url
text

Sve je krenulo dolaskom aktuelne garniture ljudi u Izvršni odbor FSBiH, predvođenih predsjednikom Vicom Zeljkovićem. Novi prvi čovjek bh. fudbala trudi se na svakom koraku unazaditi naš fudbal.

VEZANI TEKST - Navijači zatrpali Barbareza porukama: "Radi šta znaš, ali spašavaj fudbal u BiH"

Dokaz za to je i reprezentacija BiH. Zmajevi, koje s klupe vodi Ivaylo Petev, bilježe katastrofalne rezultate, ali Zeljković i njegovi sateliti ne žele da mu se "zahvale na saradnji".

Bugarin je na klupu bh. tima došao kao prijedlog Zvjezdana Misimovića, savjetnika Vice Zeljkovića, a istovremeno je odbijen prijedlog Emira Spahića, koji je smatrao da bi Zmajeve trebao preuzeti Sergej Barbarez.

A Barbarez je ljubimac i navijača BiH, koji mu se javljaju na društvene mreže i priželjkuju njegov povratak u svetinju zvanu fudbalska A reprezentacija BiH, a on je jednu takvu objavu prenio na svom Instagramu.

- Doći će Barba da nas opet povede u emocije lijepe koje ostaju u srcu da traju, liječe i drže glavu uspravno. Opet će rasplamsati vjeru i ljubav prema ovoj prelijepoj igri... - napisao je jedan navijač, a Barbarez je odgovorio, kratko i jasno:

- Ljubav je to.

Barbarez je za reprezentaciju BiH odigrao 47 utakmica i postigao je 17 golova. Simpatije navijača bh. tima osvojio je 2005. godine kada je na Marakani od sudije tražio da prekine utakmice protiv SCG jer su naši navijači bili izloženi napadima domaćih huligana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.