open-navfaktor-logo
search
Parola na podvožnjaku
Navijači Osijeka Bjelici "ukinuli" status legende, zbog čega?
Donedavni trenera zagrebačkog Dinama Nenad Bjelica danas je i zvanično postao novi trener Osijeka.
05.09.2020. u 21:34
get url
text

Dugo se bivši trener Modrih razmišljao gdje će nastaviti karijeru, malo ga je dijelilo ood potpisa za Fenerbahče, ali se na kraju odlučio vratiti na Gradski vrt, s kojeg je stigla ponuda koju nije mogao odbiti.

Bjelica, koji je jedna o klupskih legendi kluba sa Drave, dobit će odriješene ruke, a imat će ulogu poput menadžera engleskih klubova.

Ipak, najvatreniji navijači Osijek, popularna Kohorta, nisu oduševljeni povratkom Bjelice. Bivšem treneru nije oprostili potpis s Dinamom.

- Prestao si biti legenda grada kada si stavio potpis na ugovor kod vraga - pisalo je na paroli koja je osvanula na jednom podvožnjaku u Osijeku.

Na društvenim mrežama je pojavila i informacija da Bjelica kod navijača kreće od nule, a ne sa statusom klupske legende, a navodno je postojao i drugi dio parole koji je govorio upravo o tome.

- Ne prosipaj demagogije trule, radi u miru ali krećeš od nule - pisalo je na drugom dijelu parole.

Inače, Bjelica je zamijenio Ivicu Kuleševića koji je u novu sezonu ušao s tek jednim osvojenim bodom u prva tri kola, no uprava kluba najviše mu je zamjerila domaći poraz od Lokomotive u posljednjem kolu prošle sezone zbog kojeg je Osijek ostao bez hisorijske prilike u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.