open-navfaktor-logo
search
Na udaru kritika
Navijači ogorčeni reakcijom Seada Kolašinca
Prilikom šuta Belgijanca Kolašinca je sageo glavu kako ga lopta ne bi pogodila, što nije promaklo navijačima Arsenala, ali ni ljubiteljima engleskog fudbala
16.12.2019. u 08:42
get url
text

Aktuelni prvaci Engleske, fudbaleri Manchester Cityja, u meču 17. kola slavili su s 3:0 u gostima kod Arsenala.

Pobjednik susreta na Emiratesu bio je odlučen već poslije prvog poluvremena, nakon kojeg su gosti vodili s 3:0. Dva gola i jedna asistencija Kevina De Bruynea zapečatili su sudbinu Topnika na ovome susretu kojeg je zbog povrede u 40. minuti napustio Sead Kolašinac.

Samo nekoliko trenutaka prije izmjene bh. reprezentativca De Bruyne je pogodio za 0:3, a prilikom udarca Belgijanca Kolašinca je sageo glavu kako ga lopta ne bi pogodila, što nije promaklo navijačima Arsenala, ali i ljubiteljima engleskog fudbala.

- Kolašinac se može golih ruku boriti protiv ljudi naoružanih noževima, ali se ne može baciti pred loptu... - napisao je jedan Tviteraš.

- Kolašinac može u bijeg natjerati dva čovjeka koji su htjeli ukrasti Ozilovo auto, ali se saginje na lini kako ga lopta ne bi pogodila. Na to bih poludio - jedan je od tvitova, a skoro identičnih je mnoštvo na poznatoj društvenoj mreži.

 

Arsenal se još nije oglasio o ozbiljnosti povrede bh. reprezentativca, 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.