open-navfaktor-logo
search
Bad Blue Boysi
Navijači Dinama na ulicama Zagreba: Priskočili u pomoć trudnicama i porodiljama, sada sele bolnicu
O najvatrenijima navijačima svih klubova javnost obično nema neko lijepo mišljenje, no onda kada je zajednici i građanima najpotrebnije obično su navijači koji se prvi dobrovoljno stavljaju na raspolaganje.
22.03.2020. u 11:39
get url
text

Najvatrenije pristalice zagrebačkog Dinama danas su priskočile u pomoć vlastima i građanima glavnog hrvatskog grada, koji su rano jutros pogodila dva jača zemljotresa.

VEZANI TEKST - Teška vremena za Hrvatsku i Zagreb ujedinila velike fudbalske rivale

Nakon što su proteklih dana zbog epidemije koronavirusa selili Kliničku bolnicu Dubrava te starima i nemoćnima širom grada raznosili lijekove i namirnice, Bad Blue Boysi sada pomažu da se što brže saniraju posljedice zemljotresa i smjeste oni koji ne mogu u svoje domove.

Stotinjak BBB-a priskočilo je u pomoć trudnicama i porodiljama koje su morale istrčati u ispred bolnice u Petrovoj ulici, nakon čega su prionuli seljenju bolnice u Petrovoj u KBC u Dubravi, piše Index.hr.

Bad Blue Boysi su iz porodilišta i bolnice oštećene snažnim zemljotresom iznosili inkubatore - neprocjenjivo važne aparate za preživljavanje prerano rođenih beba, a fotografija koja je nastala tom prilikom velikom brzinom se proširila društvenim mrežama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.