open-navfaktor-logo
search
Sukob na Rujevici
Navijač Rijeke utrčao usred slavlja igrača Hajduka, pa brutalno nokautiran
Fudbaleri Hajduka došli su na dramatičan način do pobjede u 100. jadranskom derbiju, svladavši u odličnoj utakmici na Rujevici domaću Rijeku sa 3:2 (1:0).
21.11.2021. u 21:30
get url
text

Marko Livaja je doveo Hajduk u vodstvo u 45. minuti. Rijeka je u drugom poluvremenu došla do preokreta golovima Josipa Drmića u 54. minuti i Roberta Murića s bijele tačke u 79. minuti. U 83. minuti dosuđen je jedanaesterac i za Hajduk, a Marko Livaja je svojim drugim pogotkom izjednačio na 2:2.

U završnim sekundama utakmice, sedmoj minuti dodatka, Jan Mlakar je glavom poslao loptu u mrežu za veliko slavlje Hajduka.

Kako pišu Sportske novosti, osim pobjede Hajduka valja izdvojiti i incident koji se dogodio nakon prvog Livajinog gola. Naime, jedan od navijača je utrčao u teren, gurnuo Katića i još jednog igrača, a onda se u čitavu priču upleo Livaja te odgurnuo navijača. Čitava situacija vrlo se brzo smirila, a sudija je potom poslao jednu i drugu ekipu na odmor.

Ipak, tu incidentima na Rujevici nije bio kraj. Po završetku utakmice, u trenucima kada su igrači Hajduka slavili sa svojim navijačima pobjedu, u teren je utrčao još jedan navijač i pokušao ući u sukob s ljudima na terenu.

Nije se dobro proveo jer je u svojem naletu ludila dobio udarac u glavu, kojeg mu je zadao Hajdukov šef osiguranja Antonio Vuković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.