open-navfaktor-logo
search
Treće poluvrijeme
Nastavljen verbalni rat: Šta je Musemić odgovorio Žižoviću?
Trener Radnika "naružio" je starijeg kolegu, koji je imao odgovor nakon meča
29.09.2018. u 23:27
get url
text

Fudbaleri Sarajeva savladali su večeras na Koševu Radnik sa 2:1, a finiš meča obilježio je verbalni sukob trenera Husrefa Musemića i Mladena Žižovića.

Sve su "dokumentovale" kamere BHT1. Jasno se čulo kako je Žižović "naružio" starijeg kolegu naglasivši kako se “treba sramiti svojih poteza“.

Verbalni rat nastavljen je i na presici nakon utakmice.   

- Mi smo prepoznatljivi po fair playu i došli smo da igramo fudbal. Danas nam to nije omogućeno, a nikada neću dozvoliti da se moji igraču vrijeđaju. Ovo nije prvi put i to ne priliči klubu kao što je Sarajevo. Nema potrebe da se psuje mojim igračima. Nije ovo prvi put. Možda je navijačima Sarajeva krivo što smo ih pobjeđujemo u Bijeljini. Znam da Sarajevo ima veliki broj navijača, ali nikome neću dozvolii da vrijeđa moje igrače i da im psuje - kazao je Žižović.

Oglasio se i Musemić, kojeg, očito, nisu previše dotakle riječi startega Radnika.

- Cijenim Žižovića, ali prebrzo mi je nešto naučio u zadnje vrijeme. Mora imati respekta malo prema starijim ljudima. Bilo je i ranije sa njim dosta takvih situacija, ali nisam htio ništa da mu kažem. Žižović mi je rekao da mi sad ležimo, ali svako ko gubi ima pravo da se ljuti - kazao je Musemić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.