open-navfaktor-logo
search
Spakovao kofere
Napušta Barcu: Pjanić bi u Juve, može li Tottenham pokvariti posao Italijanima?
Miralem Pjanić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, na izlaznim je vratima Barcelone.
01.07.2021. u 17:46
get url
text

Ako je vjerovati pisanju katalonskog Sporta, naš veznjak, bukvalno, sa spakovanim koferima čeka rasplet situacije. Sve bi moglo biti gotovo u narednih nekoliko dana.

Prema istom izvoru za Pjanićeve usluge zaiteresovani su italijanski velikani - Juvantus, Milan i Inter, kojim bi posao mogao pokvariti Tottenham, koji se uključio u borbu za Malog princa.

- Bosanski veznjak ima mnogo ponuda, a njegov prioritet je da se vrati u Italiju. Allegrijev Juventus je u procesu dogovora povratak na dvogodišnju posudbu, ali je od njega zatraženo da prilagodi svoju plaću (da smanji primanja).

Također, raspitivali su se i Inter, te Milan, ali se čini da bi Pjanić, u slučaju povratka u Serie A izabrao Juventus. Tottenham je također posljednjih sati tražio mogućnost da osigura Pjanićevu posudbu. Englezi posao žele završiti preko svog sportskog direktora Fabija Paraticija, koji je s Pjanićem sarađivao u Juventusu - piše Sport.

Pjanić je prošlog ljeta stigao u Barcu iz Juventusa, a iza sebe ima očajnu sezonu u kojoj nije ostvario nikakav učinak - bez gola i asistencije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.