open-navfaktor-logo
search
Paranormalno
Napravila selfie, a kada je pogledala sliku istraumirala se
Kada je Sara Medeiros iz Massachusetts napravila selfie s novim sunčanim naočalama, nije ni slutila što će vidjeti u odrazu stakala.
31.10.2020. u 09:06
get url
text
Sara Madeiros

Iako je u tom trenutku bila sama kod kuće, u odrazu na naočalama vidjela je dvije sumnjive sjene koje su je prestrašile.

– Ovo sam snimila tokom ljeta. Naručila sam nove sunčane naočale i trebalo mi je mišljenje kako mi stoje. Poslala sam fotografiju svome dečku i dok sam čekala odgovor počela sam je pažljivije gledati. Nije mi trebalo dugo da uočim nešto u odrazu što nije pripadalo tamo. Imam troje djece, od 18, 14 i dvije godine, no nisu tada bili kod kuće, bila sam sama. Vidim dvije figure, jedan dječak stoji s lijeve strane, a viši desno. Trebala bih spomenuti i da vjerujem u duhove i sve što se veže uz njih. Nekoliko vidovnjaka mi je reklo da je duh jednog mlađeg dječaka povezan sa mnom, ali da je oko mene mračna energija – objavila je Medeiros.

Dok su jedni rekli kako bi se i oni prestrašili nakon ovakve fotografije, drugi su uvjereni da je samo riječ o refleksiji svjetla i uglu fotografiranja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.