open-navfaktor-logo
search
Liga nacija
Napadač Austrije zna ko je najveća prijetnja njegovoj selekciji
Napadač Augsburga Michael Gregoritsch nada se kako će njegova selekcija ovoga puta iskoristiti šanse za rezliku od susreta na Bilinom polju
13.11.2018. u 17:21
get url
text

Pred drugi susret reprezentacija Austrije i Bosne i Hercegovine, koji se igra u četvrtak od 20.45 sati na bečkom stadionu "Ernst Happel", domaćini su svjesni odakle prijeti najveća opasnost.

Austrijanci znaju da je pogodak kapitena Zmajeva Edina Džeke odlučio pobjednika u meču koji je odigran u Zenici.

MOZZART je svojim kladioničarima na pobjedu Austrije nad BiH ponudio kvotu 2.05. Koeficijent na eventualni remi iznosi 3.35, dok kvota na trijumf Zmajeva je 3.80.

U MOZZARTU kvota na opciju "0-2 golova" iznosi 1.76, što izgleda dosta primamljivo. Pogledajte i sve ostale opcije iz ponude MOZZART kladionice na utakmicu između Austrije i BiH.

Ipak, napadač Augsburga Michael Gregoritsch nada se kako će njegova selekcija ovoga puta iskoristiti šanse za rezliku od susreta na Bilinom polju. Gregoritsch je upozorio na Edina Džeku.

- On je izuzetan napadač, moramo ga čuvati koliko god je to moguće - kazao je fudbaler koji nastupa u Bundesligi.

Austrijancima su za prvo mjesto u našoj grupi potrebne dvije pobjede uz odgovarajuću gol-razliku, dok je Zmajevima i minimalan poraz u postignut pogodak dovoljan da zadrži lidersku poziciju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.