open-navfaktor-logo
search
Banjalučko tužilaštvo
Naložena obdukcija: Poznat identitet stradalih u teškoj nesreći kod Banje Luke
U nesreći koja se rano jutros dogodila na magistralnom putu Banja Luka-Prijedor poginuli su Vinko Piljagić (1964) iz Potkozarja i Zoran Malinić (1962) iz Verića, potvrđeno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva. 
30.04.2020. u 11:40
get url
text

Njih dvojica nalazili su se u "opel astri", kojom je upravljao Piljagić, dok je Malinić bio na mjestu suvozača, a sudarili su se sa BMW-om, za čijim upravljačem se nalazila Dražena Ajder (41) iz Banje Luke, koja je tom prilikom povrijeđena.

Nesreća se dogodila u 6.10 sati, u mjestu Piljagići. Na mjestu nesreće intervenirali su i pripadnici Vatrogasne brigade Banja Luka, koji su morali sjeći vozila da dođu do unesrećenih.

- Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za
bezbjednost saobraćaja Banja Luka. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nezgode, a naložena je i obudukcija tijela smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - naveli su iz banjalučkog Tužilaštva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.