open-navfaktor-logo
search
Poznati par
Nakon uživanja na Hvaru Tarik i Lejla Filipović odmaraju u njegovoj rodnoj Zenici
Za glumca i voditelja Tarika Filipovića i njegovu suprugu Lejlu ljetovanje još traje.
10.08.2021. u 17:44
get url
text

Naime, poznati par se, nakon uživanja na otoku Hvaru u Hrvatskoj, zaputio u rodnu Zenicu gdje su uživali na koncertu pjevača Amela Ćurića.

- Zenica summer fest 2021… Amel Ćurić - napisao je Tarik kratko u opisu fotografije na kojoj on i njegova supruga poziraju s Amelom koji je nastupio u sklopu Zenica Summer Festa.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

Tarik je na Instagramu podijelio i nekoliko storyja na kojima je pratiteljima pokazao "bazene svog djetinjstva" u rodnom kraju kojeg redovno posjećuje sa Lejlom i sinovima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic)

Ljubavna priča bivše miss Hrvatske Lejle i Tarika počela je 2006. godine, a prvi put zajedno viđeni su na koncertu Halida Bešlića.

Baš kao što su neko vrijeme vješto skrivali vezu, u tajnosti su se i vjenčali 2007, a nakon dva mjeseca rodio se njihov prvi sin Arman.

Tarik je nedavno raznježio pratitelje dirljivom posvetom njihovom sinu Dini.

Tog sada već 18-godišnjeg dječaka Lejla je dobila u braku s Dadom Majolijem, a Tarik mu je za rođendan posvetio dirljivu čestitku.

Glumac je tom prilikom objavio fotografiju iz njegovog djetinjstva na kojoj ga Dino grli, a malog Armana drži na krilu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

- Dječak koji me grli ušao je u moj život s nepune tri godine. Danas sam ja njega zagrlio, duplo i snažno za njegov 18. rođendan. "Sada je dječak čovjek," kako je pjevao Kemo, ali ne i "zima pokri brijeg." Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima. Danas je dječak postao čovjek, ali dječače moj, budi uvijek zaigran dječak, lakše je i ljepše. Sretan rođendan, ljubavi tatina. Jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata – napisao je Tarik Filipović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.