open-navfaktor-logo
search
Prekinuo predstavu
Nakon što mu je pozlilo na sceni, Sergej Trifunović zadržan u bolnici
Glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović izašli su na scenu, da bi nakon pet minuta otišli jedan za drugim. Kada je krenulo komešanje u publici, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspjeva jer se ne osjeća dobro i da moli publiku za razumijevanje, te da mora da otkaže večerašnju predstavu
22.10.2018. u 08:59
get url
text

Nakon što mu je pozlilo u toku predstave, glumac Sergej Trifunović je poslije intervencije Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti gdje se sada nalazi.

- Nakon što je glumcu pozlilo, mi smo ga zbrinuli i prevezli u Institut gde je zadržan. Zbog toga nemamo dodatnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju - potvrdili su za "Blic" u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Glumcu je pozlilo samo nekoliko minuta nakon početka predstave "Voz" koja je trebala biti izvedena u Pozorištu mladih u Novom Sadu.

Sve je počelo uobičajeno. Glumci Sergej Trifunović i Voja Brajović izašli su na scenu, da bi nakon pet minuta otišli jedan za drugim. Kada je krenulo komešanje u publici, na scenu je ponovo izašao Sergej i izjavio da je pokušao da igra, ali da ne uspijeva jer se ne osjeća dobro i da moli publiku za razumijevanje, te da mora da otkaže večerašnju predstavu.

Novosadska publika ga je ispratila aplauzom, a jedan dio publike je ostao da sjedi na svojim sjedištima u nadi da se radi o nekom pozorišnom triku, prenose novosadski mediji. Ipak, ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene Hitne pomoći koja je došla na poziv, pa je glumac na nosilima iznesen u vozilo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.