open-navfaktor-logo
search
Problem s opremom
Nakon Srbije: Rezervni dres bolna tačka i reprezentacije Crne Gore
Da nisu naučili ništa iz duela sa Srbijom, uprkos pobjedi, rukometaši Crne Gore pokazali su večeras u duelu protiv Bjelorusije
13.01.2020. u 19:18
get url
text

Osim pobjede Crne Gore nad Srbijom, ovaj duel drugog kola grupe A na Evropskom prvenstvu za rukometaše obilježili su problemi s opremom za reprezentativce Srbije, tačnije za Lazara Kukića.

U jednom trenutku utakmice Kukiću je pocijepan dres, kojeg su na klupi Srbije uspjeli zakrpiti nekoliko puta, a onda je delegat utakmice odlučio da više ne dozvoli Kukiću ulazak na teren dok je dobije novi dres!

Slična situacije desila se i jučer u susretu između Bosne i Hercegovine i Portugala, no reprezentativac Portugala je pod hitno dobio novi komad opreme, identičan onome koji je oštećen u duelu s bh. odbranom.

Da nisu naučili ništa iz duela sa Srbijom, uprkos pobjedi, rukometaši Crne Gore pokazali su večeras u duelu protiv Bjelorusije, kada je crnogorska klupa bila promorana krpiti dres Nemanje Grbovića jer nije imala rezervni.

U danskom brendu Hummel, čiju opremu nose rukometaši Crne Gore, ali i Srbije, neće biti pretjerano sretni jer dvije selekcije nisu imale pripremljene rezervne dresove, što je svakako loša reklama za poznatu kompaniju za proizvodnju sportske opreme.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.