open-navfaktor-logo
search
Suvozač stabilan
Nakon slijetanja s mosta: Stanje povrijeđenog 25-godišnjaka i dalje neizvjesno
Mladići su automobilom "mitsubishi", kojim je upravljao Petković, sletjeli u u rječicu Povelič, prethodno probivši zaštitnu ogradu na mostu
04.11.2019. u 11:41
get url
text

Zdravstveno stanje 25-godišnjeg Aleksandra Petkovića, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila na magistralnom putu Srbac - Nova Topola, u mjestu Povelič, i dalje je krajnje neizvjesno, rečeno nam je u banjalučkom Kliničkom centru.

Mladić je u tu zdravstvenu ustanovu primljen u politraumatizovanom stanju sa vodećom povredom glave i vrata.

- Pacijent A. P. (1994) je zbrinut i priključen na aparate za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne - kazali su iz ove zdravstvene ustanove.

FOTO:BNTV

U ovoj nesreći teške povrede je zadobio i Marko Lazić (25), a njegovo stanje je trenutno stabilno.

- Pacijent M. L.(1994) dovezen je u politraumatizovanom stanju sa vodećom povredom abdomena. Pacijent je operativno zbrinut i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja, te se nalazi na daljoj opservaciji u Urgentnom centru - kazali su iz UKC-a RS-a.

Mladići su, podsjećamo, automobilom "mitsubishi", kojim je upravljao Petković, sletjeli u u rječicu Povelič, prethodno probivši zaštitnu ogradu na mostu.

FOTO: BNTV

Lazić, koji je bio na suvozačevom mjestu, nakon nesreće je sam uspio izaći iz vozila, dok su Petkovića iz smrskanog vozila izvukli vatrogasci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.