open-navfaktor-logo
search
Duel starih rivala
Nakon remija na Old Traffordu oglasio se i Sead Kolašinac
Defanzivcu Topnika ne ide baš u prilog podatak da je sinoć izgubio devet puta posjed lopte, dok je imao 33 tačna dodavanja (78 posto)
01.10.2019. u 11:07
get url
text

Duel Manchester Uniteda i Arsenala, dva tima koji su se ne tako davno pod vođstvom Fergusona i Wengera borili za titule i odigrali neke od susrete za pamćenje, sveo se tek na okršaj starih rivala.

Ni jednih ni drugih ove sezone nema u Ligi prvaka, a sinoć su na Old Traffordu podijelili bodove u posljednjem susretu sedmog kola Premier lige, meču koji je okončan 1:1.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac odigrao je cijeli meč na kultnom Teatru snova. Portal Sofascore.com igru Zmaja je ocijenio sa 6.7 što je je bila jedna od lošijih ocjena u timu Arsenala.

- Nije to bilo ono po šta smo došli, ali jedan bod na Old Traffordu i nije tako loš. Moramo nadograditi svoju igru u drugom poluvremenu - napisao je Kolašinac na svom Twitter profilu.

Defanzivcu Topnika ne ide baš u prilog podatak da je sinoć izgubio devet puta posjed lopte, dok je imao 33 tačna dodavanja (78 posto).

Arsenal poslije sedam kola zauzima treće mjesto sa 12 bodova, a u narednom kolu će na Emiratesu ugostiti Bournemouth.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.