navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Život je nije mazio

Nakon prekida sa Benom Affleckom glumica se prisjetila još jednog udarca

Glumica Jennifer Garner (49) nedavno je studentima Univerziteta Harvard iz univerzitetske pozorišne trupe "Hasty Pudding Theatricals" otkrila crticu iz svog privatnog života koja nije bila baš bajna.

Objavljeno: 08.02.2022. u 22:10
get url
text

Naime, glumica se prvi put poljubila sa 18 godina, piše CNN.

I sve bi bilo super da je tadašnji potencijalni dečko nije "ostavio" dan nakon toga.

- Bio je to tip po imenu Matt Crittenden. Pokušao je ići dalje od poljupca, ali ja sam to odbila. Sutradan je prekinuo sa mnom jer je rekao da sam čistunka, što je žig koji od tada ponosno nosim - ispričala je Garner kroz smijeh.

Studenti su na kraju druženja glumici dodijelili prestižnu nagradu "Hasty Pudding Award".

- Garantiram da je moj dan bio bolji i zabavniji od vašeg. Od sada sam predani član Hasty Pudding Cluba, a sljedeće godine ću biti štreber u publici, obećavam. Ovo je bio najzabavniji dan ikada - poručila je Jennifer Garner.

 

Garner se udavala dva puta - od 2000. do 2004. bila je u braku sa glumcem Scottom Foleyjem s kojim je ostala u dobrim odnosima.

Zna ga sresti u gradu, pa onda pričaju o životu i djeci, a njegova sadašnja supruga Marikom Domińczyk odlično se slaže s Garner.

Što se tiče njenog drugog bivšeg supruga, Bena Afflecka, koji je obnovio romansu sa bivšom zaručnicom Jennifer Lopez, i s njim je u korektnim odnosima, iako Affleck u showu Howarda Sterna nije baš lijepo govorio o Garner.

 

Naime, rekao je da se u braku osjećao "zarobljenim" zbog djece te da je uvjeren kako ga je upravo taj osjećaj vodio u sve dublju i snažniju ovisnost o alkoholu.

Drugim riječima, optužio je nekog drugog zbog svoje ovisnosti, a ne isključivo sebe.

- Da smo ostali zajedno vjerovatno bismo jedno drugom prerezali vratove. A ja bih se sigurno nastavio i dalje opijati - ispričao je glumac i reditelj.

Ali, kad su mediji udarili po Afflecku zbog ovih rečenica, on je pokašao popraviti stvar u showu Jimmyja Kimmela, gdje je rekao da su njegove riječi izvađene iz konteksta te da o bivšoj misli sve najbolje.