open-navfaktor-logo
search
Saradnja se nastavlja
Nakon Oremuša i Dupovca, i Miličevć produžio vjernost Sarajevu
Hrvoje Miličević pridružio se Mirku Oremušu i Ameru Dupovcu koji su ovog vikenda dogovorili nastavak saradnje sa aktuelnim šampionom Bosne i Hercegovine.
21.02.2021. u 13:11
get url
text

Dvadesetsedmogodišnji stoper potpisao je novi jednogodišnji ugovor.

- Sretan sam jer smo dogovorili nastavak saradnje. Tokom prelaznog roka bilo je nekoliko ponuda, ali zajedno sa klubom odlučio sam da sam najvažniji za ekipu sada. Naš cilj ove sezone je jasan i na svaki mogući način dat ću svoj doprinos da ga zajedno ostvarimo - poručio je Miličević.

Mostarac je na Koševo je stigao na zimu 2020. godine, a debitovao je u utakmici protiv FK Tuzla City. Od tada je upisao ukupno 23 nastupa u Bordo dresu u kojima je upisao jedan pogodak i asistenciju.

- Velika stvar za ekipu je činjenica da odbrana ostaje nepromijenjena - stoperski duo Miličević Dupovac se pokazao kao fantastičan i sigurni smo da će tako biti i do kraja sezone. Hrvoje je odličan igrač i zaista smo sretni jer ostaje na Koševu - naglasio je sportski direktor Sarajeva Emir Hadžić.

Miličević je propustio samo pet utakmica od dolaska u Sarajevo, a u bordo dresu i dalje ne zna za poraz u domaćim takmičenjima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.