navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Svi su plakali

Nakon operacije mačić se počeo hladiti, a onda ga je njegov prijatelj vratio u život

Na deponiji u Bosanskom Brodu volonterka Martina Szalay Zeidler je naišla na psa i njegovog malenog prijatelja mačića i sklonila ih na sigurno. Mačiću se inficiralo oko zbog čega je moralo biti operisano, ali sve se iskomplikovalo

Objavljeno: 11.10.2019. u 17:00
get url
text
Tom i Jery
Tom i Jery

Nevjerojatna priča o bezuvjetnom prijateljstvu između psa i mačke, koji su postali nerazdvojni nakon što su ih okrutni ljudi bezdušno ostavili na odlagalištu smeća u Bosanskom Brodu, još jednom ganula je cjelokupnu javnost u regiji.

Tom i Jerry, kako su ih nazvali volonteri, nakon spašavanja s ulice i dobivanja privremenog sigurnog smještaja, zajedno su prebrodili novu nedaću, a ljubitelje životinja, koji pozorno prate sve vijesti o ovom preslatkom dvojcu, volonterka Martina Szalay Zeidler na društvenoj mreži izvijestila je o besanoj noći u kojoj je mačić završio na rizičnoj operaciji koja ga je umalo koštala života, piše jutarnji.hr.

Mačić je sinoć operisan. Zahvat je trajao tri sata. Nakon odstranjivanja bolesnog oka, mačić se teško budio iz anestezije. Počeo se hladiti, bio je na zagrijavanju, činilo se apsolutno sve, a situacija je bila kritična... Volonteri i veterinari su plakali.

- A onda su Jerryja dali Tomu, da se oprosti od njega... Tom je cijelo to vrijeme plakao i cvilio u ambulanti... Pas je počeo lizati mačića. Vraćao je svo Jerryju cirkulaciju prema srcu...Jerry je odjednom samo počeo mijaukati, Tom mu je spasio život - napisala je na svom Facebook profilu volonterka koja ih se spasila sa deponije Martina Szalay Zeidler.

U dirljivoj objavi otkrila je i kako veterinar, koji je operirao Jerryja, zahvat nije naplatio.

- Ovo je čast, upoznati ovako dva posebna i preposebna bića, zadovoljstvo mi je biti dio ove plemenite akcije - izjavio je veterinar velikoga srca.