navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Burne reakcije

Nakon koncerta u Zagrebu: Hrvatski generali je napali, Lepa Brena odgovara...

Meni se puno toga događalo, a mediji stalno traže nešto novo

Objavljeno: 20.12.2019. u 11:56
get url
text

Lepa Brena u intervjuu za srpske medije osvrnula se na koncert koji je 14. decembra održala u Areni Zagreb i koji je izazvao burne reakcije nekolicine hrvatskih generala koji su njen nastup javno osudili.

-Meni se puno toga događalo, a mediji stalno traže nešto novo. Koncert u Zagrebu bio je veoma uspješan, kao i predstava koju su mi posvetili u Bitefu. Ne želim prestati raditi i želim biti korisna svojim prijateljima i porodici. Ne želim biti samo majka i kuharica-rekla je Brena.

Zatim je prokomentirala napade pojedinih hrvatskih generala da joj nije mjesto u Zagrebu.

-Ne bavim se politikom. Da mi nije tamo mjesto, ne bih imala dva koncerta. Hrvatska me je iznjedrila, a došla sam tamo s porukom mira. Ovo je 21. stoljeće i trebamo biti pametni, mudri i tolerantni. Stigla sam s ekipom od 120 ljudi da pokažem šta sam radila ovih 40 godina. Nisam mahala nikakvim jugoslavenskim zastavama. Isti koncert je održan u Beogradu i repriza je bila u Zagrebu. Na mojoj zastavi pišu inicijali “L.B.” i “Hajde da se volimo”. Ne bavim se politikom, već samo svojim poslom- zaključila je Brena, objavio je net.hr

VEZANI TEKST Hrvatski generali protiv Lepe Brene, evo šta su tražili nakon koncerta u Zagrebu