Petak, 14.05.2021.
h

Nakon vikenda bez vode sutra veći dio Sarajeva ostaje bez struje

Elektroprivreda Bosne i Hercegovine sutra će u velikom dijelu Sarajeva privremeno obustaviti isporuku električne energije zbog redovnih radova, saopćeno je iz ove kompanije.

Bez struje će biti dijelovi Novog Sarajeva, Starog Grada i Novog Grada.
Iz Elektroprivrede su saopćili da će se prekidi i ograničenja isporuke električne energije desiti zbog planiranih isključenja, odnosno ograničenja radi održavanja, remonta, priključenja novih kupaca kao i drugih investicijskih radova.

Tako će sutra bez struje u periodu od 8.30 do 16 sati biti dijelovi Općine Stari Grad i to ulice Alije Nametka, Mjedenica, Prvi Bataljon, Ramića Banja, Sedrenik i Sedrenik Mali, dok će u Novom Gradu bez električne energije u periodu od 9 do 11 sati biti Sportska dvorana Srce.

Na području Općine Novo Sarajevo radovi će se u periodu između 9 i 15 sati vršiti u ulicama Humska, Orlovačka i Zahira Panjete, a od 11 do 12.30 struje neće imati ni novogradske ulice Adema Buče, Mehe Smailagića, Muzafera Mešića, Safeta Isovića, Sulje Jahića i Trebinjska.

Bez struje će u periodu od 9 do 15 sati biti i sami centar Sarajeva i to ulica Ferhadija, Štrosmajerova i Trg Oslobođenja.

Na području općine Vogošća električna energija bit će isključena u ulicama Bušća, Ejuba Delalića, Grahovište, Kobilja glava, Muhidina Čomage i Novi rezervoar u periodu od 9 do 12 sati.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Najnovije Najčitanije Na vrh