open-navfaktor-logo
search
Lokalni izbori
Nakon Dritana Abazovića, čestitao i Zukorlić: "Na narednim izborima da preuzmete vođenje države"
Muamer Zukorlić, potpredsjednik Skupštine Srbije i predsjednik Stranke pravde i pomirenja čestitao je Narodu i pravdi, praktično sestrinskoj stranci u BiH. Prvi je "Četvorki" čestitao Dritan Abazović, šef URA-e kojem je Zukorlićeva stranka koalicioni partner u Crnoj Gori.
17.11.2020. u 21:58
get url
text

VEZANI TEKST - Tužilaštvo KS istražuje kako je Konaković dijelio budžetski novac, u BANU-u pokušavaju sve "popeglati"

- Želim Vam čestitati na izuzetnom uspjehu koji ste ostvarili na općinskim i gradskim izborima diljem Bosne i Hercegovine. Posebno raduje da su građani naše prijestolnice Sarajeva u ovolikom broju prepoznali i nagradili Vaš trud i rad u prethodnom periodu. Povjerenje koje Narod i pravda zadobija u relativno kratkom vremenskom rasponu od svog osnivanja pokazatelj je da je koncept političkog djelovanja i programska platforma prepoznata od strane građana i da predstavlja budućnost Bosne i Hercegovine kao i nadu da će naša matična država konačno krenuti putem neophodnih društvenih reformi i oporavka iz višedecenijskog letargijskog stanja koji su doveli do deformiteta čije posljedice najviše osjećaju građani – napisao je Zukorlić Konakoviću.

Kazao je kako su dobili priliku i obavezu da povedu narod putem temeljitih reformi.

VEZANI TEKST - Dritan Abazović prvi čestitao "Četvorki": Talas promjena kao u Crnoj Gori

- Pred Vama je trnovit i nimalo lahak put, zato vam želim da uspijete i budete primjer generacijama koje dolaze i žudno iščekuju poboljšanje svekolikih životnih prilika u Bosni i Hercegovini. U Stranci pravde i pomirenja i meni lično imate prijatelje i podršku da ustrajete na tom nimalo lahkom putu i već na narednim parlamentarnim izborima preuzmete odgovornost za vođenje države i njenog daljeg ozdravljenja – poručio je Zukorlić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.