open-navfaktor-logo
search
Novi tempo života
Najveći skup industrije osiguranja u BiH krajem septembra u Sarajevu
Konferencija Dani osiguranja u BiH održava se 29. i 30. septembra u Sarajevu. Organizator ovog prestižnog događaja Udruženje društava za osiguranje u FBiH, na jednom mjestu okupit će sve najvažnije sudionike ove industrije.   
20.09.2022. u 11:10
get url
text
Dani osiguranja u BiH

Novi tempo života zahtijeva dostupno, efikasno i brzo poslovanje, a to se očekuje i od sektora osiguranja. Da bi se način pružanja usluga  poboljšao, praćenje trendova i noviteta su obavezni koraci koji, uz digitalizaciju, donose šanse za uspjeh i unapređenje korisničkih iskustava. Na konferenciji Dani osiguranja u BiH će biti napravljen pregled stanja industrije osiguranja u našoj zemlji i date smjernice kako unaprijediti rad i omogućiti ovoj djelatnosti da se dalje razvija, te da se brže i lakše prilagodi novim potrebama korisnika usluga osiguranja. 

Najveća stručno - edukativna konferencija ovog tipa u Bosni i Hercegovini, za sektor osiguranja izuzetno je važna, jer pored edukativnog dijela koji donosi vrijedne informacije od vodećih menadžera, eksperata i predstavnika regulatornih agencija, ovo je idealna prilika za proširenje poslovnih kontakata.

Ne propustite šansu za registraciju i sudjelovanje, budite na izvoru korisnih informacija, ukoliko želite unaprijediti svoje znanja i prakse.

Neizvjesna vremena utječu na sve sfere poslovanja, te je od izuzetne važnosti jaka i stabilna osiguravajuća djelatnost. Društva za osiguranje sudionici su finansijskoga tržišta i predstavljaju bitan faktor privrednog razvoja svake zemlje, a primarna im je funkcija osiguranje pojedinaca i poslovnih subjekata od opasnosti koje donosi krajnje nepredvidiva budućnost.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.