open-navfaktor-logo
search
Pokloni za sve
Najvatreniji navijači Sarajeva obradovali mališane iz Doma za nezbrinutu djecu Bjelave
Udruženje navijača FK Sarajevo sprovelo je još jednu uspješnu humanitarnu akciju, a realizovali su je u uz pomoć navijača Dynama iz Dresdena.
31.01.2021. u 20:47
get url
text

- Kako nas je pandemija dovela u izazovna vremena, izuzetno je važno misliti na ugrožene u našoj zajednici a to su svakako djeca bez odgovarajućeg roditeljskog staranja. Tako smo u našim prostorijama ugostili mališane iz Doma za nezbrinutu djecu Bjelave - saopćili su iz UNKFS, te dodali:

- Mala raja je na poklon dobila mnoštvo proizvoda iz marketinga UNFKS. S obzirom na to da je pet štićenika Doma na korištnje dobilo stan, isti smo opremili svim onim što je bilo neophodno. Sa ponosom ističemo da su štićenici novi članovi našeg Udruženja.

Ovo nije bila prva, s zasigurno ni posljednja humanitarna akcija koju su organizovale Horde zla, najvatreniji navijači aktuelnog prvaka naše zemlje.

- Obećavamo im da ih ni u budućnosti nećemo zaboraviti, jer njihovi osmijesi i oduševljenje, nemaju cijenu - poručile su Horde zla u onjavi na svojoj Facebook stranici, uz neizostavnu krilaticu "Biti srcem vezan u tome leži snaga".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.