navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Jedva pobjegla

Najslavniju influensericu u šopingu prekinula bijesna masa: Dovikivali joj da je "ubica"

Kylie Jenner protekle subote snimljena je u božićnoj kupovini na kultnom Rodeo Driveu na Beverly Hillsu, zbog koje je zatvorena luksuzna prodavnica brenda "Balenciaga" kako bi u potpunoj privatnosti mogla uživati u biranju darova za sebe i svoje najmilije.

Objavljeno: 22.12.2020. u 07:52
get url
text

Ali, dok je izlazila iz druge trgovine, "Moncler", dočekali su je gnjevni aktivisti za zaštitu životinja.

Pred nosom su joj mahali plakatima na koje su ispisali "nosi vlastitu kožu" i "zaustavite zlostavljanje", a slavnoj i bogatoj influenserici istodobno su preko megafona vikali da je "čudovište i ubica jer nosi životinjsko krzno".

Mnogi su vlastitim tijelima pokušali blokirati Kylein automobil, ali u tome su ih spriječili njeni tjelohranitelji.

Jenner se godinama suočava s brojnim kritikama zbog nošenja krzna, ali ipak ne odustaje od toga po mnogima brutalnog luksuza kojeg se odriču i poznati modni brendovi.

Dvadesettrogodišnja poduzetnica i vlasnica kozmetičke kuće "Kylie Cosmetics" na društvenim mrežama često se hvali fotografijama na kojima pozira upravo u krznu.

Podsjetimo, početkom ove godine Jenner je pozvala fanove da doniraju novac za spašavanje divljih životinja koje su masovno stradale u požarima u Australiji, a nekoliko dana poslije ponosno je pokazala natikače brenda “Louis Vuitton” od nerca.

- Licemjerno i sramotno - zamjerali su joj tad fanovi.