open-navfaktor-logo
search
Ugovor
Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz i Oaza nastavljaju saradnju
Ušli smo u treću godinu saradnje sa Aminom Kajtaz, rekao je Hrvić
04.10.2019. u 09:17
get url
text

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz i voda Oaza produžili su sponzorski ugovor, čime je nastavljena saradnja naše reprezentativke i ovog domaćeg brenda “iz srca Bosne”. 

-Ušli smo u treću godinu saradnje sa Aminom Kajtaz. Naša najuspješnija reprezentativka je zaslužila podršku i nadamo se da će ovaj sponzorski ugovor omogućiti Amini da uz još kvalitetnije pripreme ostvari planirane rezultate. Amina Kajtaz i naša ‘voda koja osvaja’ odlično funkcioniraju zajedno, zato se veselimo nastavku saradnje - izjavio je Armin Hrvić direktor kompanije Oaza d.o.o. iz Tešnja.

Uz produženje ugovora za iduću godinu, Amina je postala zaštitno lice i funkcionalnih voda, kao i domaćeg čaja, dva nova Oazina prozivoda.

-Kako se bavim plivanjem, promoviranje vode je za mene bio idealan izbor. Zaista sam sretna da mi kao mala država imamo tako, prije svega, kvalitetne proizvode. Još više cijenim to što se Oaza nastavila  razvijati i što smo pored vode koja je glavni proizvod, dobili i nove ariktle, tj. čajeve i funkcionalne vode, a koji doprinose jačanju našeg imunog sistema - izjavila je Kajtaz.

Zdravlje i sport idu zajedno, a zdrav način života od sada podrazumijeva i tri okusa Oaza funkcionalih voda: Vitality, Care i Immuno koji u svom sastavu sadrže prirodne arome iz ekstrakta voća i čaja i imaju nisku energetsku vrijednost. Pored voda tu je i Oaza domaći čaj dobijen cijeđenjem svježih biljaka sa savršeno uravnoteženim spojem okusa voća i čaja. Pravi čaj, sa manje šećera i potpuno prirodnim sokom voća, intenzivnog i bogatog okusa dostupan je u tri kombinacije: brusnica i crni čaj, breskva i čaj šipka, i genijalni trio limun, kamilica i med. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.