open-navfaktor-logo
search
Pristižu i poznati
Na Tuzla Film Festival stigao i Sergej Trifunović
Ovogodišnji Filmski festival u Tuzli je ušao u drugu polovicu svoga trajanja i sve bliže je dan kada će se odabrati najbolji filmovi koji će ponijeti Vilu Tuzla Film Festivala
17.10.2018. u 16:18
get url
text
Sergej Trifunović-TFF-radionica

Do tada, gosti i dalje pristižu iz drugih gradova i država, uživaju u filmskim ostvarenjima, ali i svemu onom što Tuzla nosi sa sobom.

Kao i prethodnih dana, i danas se prikazuju besplatne projekcije kratkih igranih, animiranih filmova i future generation short films, ali ovog puta njihova projekcija će biti u BKC-u od 15.00 do 16.30 sati. Nakon toga slijede projekcije dokumentarnih filmova, koje će se održati u Narodnom pozorištu Tuzla.

{$galerijaFotografija}

Tako je danas u 16.30 na redu film Branka Lazića "Čarobnjakn iz Mutnja", dok je za 17.45 planirana projekcija filma "Botorići" Srđana Kneževića. U večernjim satima u dugometražnom filmu Ivana Salaja moći će uživati svi oni koji se u 19.30 sati nađu u Narodnom pozorištu Tuzla. U pitanju je film "Ministarstvo ljubavi".

Na Tuzlanski festival stigao je i poznati srbijanski glumac Sergej Trifunović, koji je održao radionicu sa studentima na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli.

Tuzla film festival - 17. 10. 2018.
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.