Veselje

Na svadbi Ganića: Nakon deset godina pomirili se Ćiro i Vaha

Objavljeno: 16.06.2019. u 11:16 Autor: D. Zeba

Ljepše se miriti nego svađati. Na svadbi smo se družili kao pravi jarani - rekao je Ćiro

Ćiro i Vaha u zagrljaju

FOTO: Faktor

Na svadbi Emira Ganića i Irme Lugušić, kćerke uspješnog trenera golmana Envera Lugušića, okupila su se i brojna poznata nogometna imena. Ćiro Blažević, Vahid Halilhodžić, Džemal Hadžiabdić Čorba, Elvir Bolić, Kemal Alispahić među prvim su čestitali Enveru Lugušiću. Posebno zanimljiva je činjenica da su se nakon dugo godina na jednom mjestu našli Halilhodžić i Blažević koji su u nekoj vrsti svađe skoro deset godina. Glavni krivci za pomirenje bili su pored Lugušića, naš glumački velikan Emir Hadžihafizbegović i poznati sarajevski frizer Elvir Bajrić.

- Ljepše se miriti nego svađati. Ne znam tačno šta je bio razlog sukoba. Ja nisam Vahi uzvraćao. Imao je neke krive informacije o meni. Uvijek sam ga smatrao nogometnom veličinom što i jeste. Njegove reference govore o njemu, prvo kao igraču, a onda treneru. To je neupitno. Na svadbi smo se družili kao najveći jarani. Imao sam veliko zadovoljstvo i vidio sam koliko je razborit i pametan. Mislim da je njegova sljedeća stanica PSG. Luga mi je rekao da je Vaha bolji trener od mene, a ja mu kažem idi u pi... materinu neću razgovarati sa tobom - kazao je za Faktor Miroslav Ćiro Blažević.

Foto: Faktor

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije