Na Facebooku nudi posao: Tražim nekoga ko će mi čuvati curu dok sam na putu

objavljeno: 28.02.2018. u 22:24

U Facebook grupi Tražim/nudim studentski posao mogu se pronaći razni oglasi i potražnje, no oglas koji je postavio Marko Mrkić odmah je privukao pažnju i postao glavni hit u grupi popularnoj među radišnim studentima, prenosi Index.hr.

- Znam da nije vezano za grupu... Svi ste vidjeli taj kliše u grupi. Meni gori pod nogama, pa sam tražio gazdu da odobri dost nekonvencionalan post. Još uvijek je #posokoposo- napisao je on I objasnio.

"Tražim nekog ko će mi zabavljat’ curu dok sam na putu a i Vidu treba pričuvat psa - Mikija. Ništa sc ugovori i to, lupam na ruke. Mala voli pederske šetnje i voli suncokrete. Vodi ju koji put u kino na neku preseratorsku dramu, uzmi kartu i kokice na onu studentsku. Ak idete jest ozbiljnije, nemoj na javna mjesta jer se zafleka kečapom i koji put podrigne. Ljubljenje zaboravi, flert ajd. Ti samo budi ok lik, pripremi koju foru unaprijed…"

Objasnio je i na koji način se treba brinuti o njegovom psu:

"Miki je pak maltezer sa Šalate i treba ga prošetat i pjevušit mu Đani Maršana jer to voli. Ima nježnu dlaku, voli celer i *ebiga laje na druge kuje jer mu se sviđa Aron, muževni ovčar s početka ulice al’ što je tu je - toleriraj, naš je."

Podcrtao je i da se ne šali, te zainteresovane poizvao da mu se jave:

"Da ne bi mislio da je ovo glupa patka i da ćeš izvisit za lovu, javi se i reci koji dio ti je interesantan. Za ribu ti dam 30 kuna/sat ko brat bratu + pokriveno kino, kazalište, spizu ili cugu. Za Mikija 25 i nikako mu ne pjevaj Tolju, povraća."