Hrvatska

Na autoputu u suprotnom smjeru vozio 200 kilometara na sat

Objavljeno: 20.10.2019. u 21:25

Vidjeli smo da je auto austrijskih registracija u kojem  su bili muškarac i žena, trubili smo mu, mahali, ali ništa, ispriočao je očevidac

Automobil se okrenuo kod Đakova i nastavio voziti u pravom smjeru

Vozili smo se autoputem kad smo ugledali auto koji juri u suprotnom smjeru. Nismo mogli vjerovati. Da bih ga sustigao i sugerirao da stane, morao sam potegnuti do 200 km/h. Trubili smo mu, mahali, ali ništa - ispričao nam je čitatelj koji je poslao video. 

Auto je, kaže čitalac, stao kod obližnje benzinske pumpe kraj Đakova te se okrenuo u pravom smjeru. 

- Strašno nešto, neko je mogao poginuti. Vidjeli smo da je auto austrijskih registracija, a sad ko zna odakle su tačno. U autu su bili muškarac i žena - rekao nam je vidno uznemireni očevidac. 

Iz policije su nam potvrdili da su u nedjelju oko 15 sati dobili dojavu, ali da je auto u suprotnom smjeru ubrzo se vratio na pravi put. Dodali su da, na sreću, niko nije povrijeđen te da nije bilo nikakvih većih problema. 

 

Izvor:   24 sata.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije