open-navfaktor-logo
search
Besplatna oprema
Muzika i sport: Jala Brat i GFC Sarajevo pokrenuli Futsal Akademiju
Gradski Futsal Club Sarajevo, koji je do ove sezone nosio ime FC Centar, pokrenuo je Futsal Akademiju u glavom gradu BiH, a partner je svjetski poznati muzičar Jala Brat.
13.10.2020. u 10:33
get url
text

Futsal Akademija za djecu od 9 do 19 godina nosti će ime Imperia, koja je već postala brend zahvaljujući popularnosti koju Jala Brat uživa među građanima BiH, ali i regije.

- Sa ponosom obavještavamo dječake i djevojčice, javnost, roditelje, prijatelje, novinare, sve redom, da GFC Sarajevo pokreće Futsal Akademiju, koja će nositi ime Imperia. Da, dobro ste čuli - Imperia, a svi odlično znate ko je čovjek koji stoji iza ovog imena?!

Njegovo ime je Jala Brat i tu ne bismo više ništa dodavali! Zajedničkim snagama smo odlučili omogućiti dječacima i djevojčicama, koji žele trenirati futsal, koji žele upoznati svoje vršnjake, koji žele naučiti kako se pobjeđuje i kako se ostvaruju snovi, mogućnost da sve svoje želje ostvare u našoj Akademiji.

Jala Brat je zaljubljenik futsala već godinama, a i sam će ponekad dolaziti na treninge naših dječaka, koji će imati priliku da uče od najboljih trenera.

Upis u Akademiju Futsala GFC Sarajevo - Imperia, počinje od ovog trenutka i to u inbox FB stranice GFC Sarajevo i na telefon 061/517-089 (Emir Isić), a prvi mjesec treniranja bit će besplatan - saopćili su iz GFC Sarajevo.

Također, naglašeno je kako će djevojčicama i dječacima, od 9 do 19 godina, biti osiguran besplatna oprema u saradnji sa Imperia clothing brendom.

- Sklonimo djecu sa ulice i naučimo ih korisnim stvarima, a uz sve to, pružimo im i priliku da ostvare svoje snove, ma kakvi god oni bili - piše u objavi GFC Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.