open-navfaktor-logo
search
Treneri zadovoljni
Musemić: Za nijansu smo bili bolji! Nalić: Postigli smo gol...
Bordo tim je slavio golom Krste Velkoskog sa bijele tačke
20.10.2018. u 19:11
get url
text

Fudbaleri Sarajeva savladali su Slobodu sa 1:0 u 14. kolu BHT Premijer lige BiH i učvrstili su se na liderskoj poziciji sa pet bodova prednosti ispred Željezničara i Zrinjskog.

Bordo tim je slavio golom Krste Velkoskog sa bijele tačke. Husref Musemić, trener Sarajeva, smatra da je trijumf njegovog tima zaslužen.

- Znali smo da imamo kvalitetnogh protivnika, ali smo bili bolji za nijansu. Za taj jedan gol. Sloboda nije iskoristila šansu Husejinovića, a ni mi nismo odigrali na najvišem nivou. Naravno, to je i do protivnika, koji nam agresivnom igrom nije dozvolio sa se nametnemo - rekao je Musemić, te najavio naredno gostovanje GOŠK-u:

- GOŠK je dužnik Sarajevu već dvije, tri godine. Želimo nastaviti niz pobjeda i dočekati derbi u dobroj atmosferi.

Zlatan Nalić, trener Slobode, zadovoljan je izdanjem svog tima, a osvrnuo se i na činjenicu da njegov tim već nekoliko utakmica nije uspio zatresti protivničku mrežu.

- Ne slažem da se ne možemo postići gol, jer smo danas postigli gol koji je poništen. Možemo biti zadovoljni našom igrom, pokazali smo divovsku borbu i tehnički dopadljivu igru. Poništen nam je gol, a gol smo primili iz penala. Znao sam da nećemo primiti gol iz igre - kazao je, između ostalog, trener Slobode.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.