Bh. košarkaš

Musa ni na koncertu Dine Merlina ne može bez FK Sarajevo

Objavljeno: 24.09.2018. u 08:31

Zanimljivo da je na jednom od koncerata bh. čarobnjaka prisustvovao i košarkaški reprezentativac naše zemlje Džanan Musa

Džanan Musa u društvu Dine Merlina

FOTO: INSTAGRAM / DŽANAN MUSA

Protekle dvije noći koncerte u New Yorku održao je poznati bosanskohercegovački pjevač Dino Merlin. Regionalna zvijezda pobrinula se za sjajnu atmosferu u rasprodanoj dvorani Melrose Ballroom.

Zanimljivo da je sinoćnjem koncertu bh. čarobnjaka prisustvovao i košarkaški reprezentativac naše zemlje Džanan Musa. Košarkaš kojeg su ove godine kao 29. pick prve runde drafta izabrali Brooklyn Netsi očito nije želio propustiti Merlinovo gostovanje u "velikoj jabuci".

Musa je uvijek isticao i nije krio da je veliki navijač FK Sarajevo. Zanimljivo da je tokom pjesme "Kremen", u kojoj se spominju navijači oba sarajevska kluba, Musa na Instagramu objavio kratak video u kojem je označio Instagram profil tima sa Koševa.

Džanan se i pohvalio zajedničkom fotografijom sa Merlinom koja je jedan od najvećih zvijezda u našem regionu.

- Može se mnogo naučiti od ovog čovjeka ovdje - napisao je Musa na Instagramu u opisu zajedničke fotografije na kojoj je pozirao sa Merlinom.

 

A lot to learn from this man right here!!!

Objavu dijeli Dzanan Musa (@dzananmusa)

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije