open-navfaktor-logo
search
Trener Želje ljut
Mulalić se raspravljao sa novinarom: Čujem da je tri metra ofsajd bio, sudija ne da crveni... I ko je na kraju glupan?
Željezničar i Sloboda podijelili su bodove u jednom od derbiju 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.
10.09.2022. u 18:17
get url
text

Plavi su poveli golom Armina Hodžića u 52. minuti, a izjednačio je Kemal Osmanković u 70. minuti. Čini se da je stoper Slobode bio u ofsajd poziciji prije nego što je zatresao mrežu Bendera, na što je sugerisao i Mulalić, kao i na činjenicu da je prije vodećeg gola Želje igrač Slobode Osmić trebao biti isključen.

VEZANI TEKST - Željo i Velež neporaženi kod Slobode i Borca

- Znamo da Sloboda može samo iz prekida gol dati. Iz igre nešto teško. Evo čujem, neću dok ne vidim, da je tri metra ofsajd bio... Imamo situaciju gdje treba crveni karton da se da igraču Slobode, ne da se crveni karton. I tako neke stvari. Ali ovo se non stop provlači i ko su na kraju glupani? Igrači i treneri!

Ali dobro, valjda to treba tako da bude. Ne znam... - kazao je Mulalić za MY TV, a na pitanje novinara da prokomentariše verbalni sukob sa navijačima Slobode, strateg Plavih je ušao u raspravu sa njim:

- Nećete izvući iz mene šta vi hoćete. Preformuliši pitanje. Šta hoćeš da ja ljude sad napadam? Imaju oni pravo da rade šta hoće. I da mi psuju i da me vrijeđaju. Zato su valhjda tu došli. Ne znam. Valjda je to takva kultura. Ne znam. Ne znam šta si htio izvući sa tim pitanjem - kazao je Mulalić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.