open-navfaktor-logo
search
Konferencija za medije
Mulalić pred Zrinjski: Čeka nas težak meč, drago mi je da je narod prepoznao ovo što radimo
Sutra se na Grbavici igra derbi 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu između Željezničara i aktuelnog bh. prvaka Zrinjskog, a trener Plavih Edis Mulalić očekuje tešku utakmicu pred punom Grbavicom.
07.10.2022. u 17:13
get url
text

- Čeka nas teška utakmica s dobrim protivnikom koji je prošle godine bio dominantan u svim segmentima. Protivnikom kojeg je jedan penal ili dva dijelilo od grupne faze Konferencijske lige - kazao je Mulalić, pa nastavio:

- Igrali smo već jednom s njima. Radili smo cijele sedmice na način na koji bi sutra trebali da igramo. Imamo dva kažnjena igrača iz prošlog kola, Mekića i Beganovića. Gasal još ima problema s tetivom, on neće biti tu, ostali su spremni - rekao je trener Plavih.

Mulalić se zahvalio vjernim navijačima Plavih.

- Zrinjski smo gledali, Zrinjski je gledao nas. Nadamo se najboljem i eto to je to ukratko. Drago mi je da je narod prepoznao ovo što radimo. To je jedan plus na ovo sve. Drago mi je da su to ljudi prepoznali i da dolaze. I kad nije išlo pružali su nam podršku. Ovo je mali način da se mi njima odužimo - dodao je Mulalić.

Susret Željezničar - Zrinjski na rasporedu je sutra od 17 sati. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.