open-navfaktor-logo
search
Pomoćni trener Krupe
Mrkobrada žali za bodovima: Imali smo mnogo bolje prilike od domaćina
Pomoćni trener Krupe Siniša Mrkobrada nakon remija na Otoci protiv Olimpika (1:1) kazao je kako je njegov tim imao bolje šanse od svog današnjeg protivnika.
07.11.2020. u 15:23
get url
text

Istakao je da ostaje žal za propuštenim prilikama, te da bi im tri boda sa današnjeg susreta mnogo značila u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH.

- Ne mogu se oteti utisku da smo imali mnogo bolje prilike od domaćina koji je izašao pod imperativom pobjede. Igralo se otvoreno, za gol više, razmišljam o naše dvije-tri stopostotne prilike, jako je teško pobijediti u gostima ako to ne realizujete. Sada ovako odmah poslije utakmice kada gledam rezultat nije nerealan, ali ostaje žal za propuštenim prilikama, analizirat ćemo utakmicu, ova tri boda bi nam mnogo značila za nastavak sezone - kazao je Mrkobrada, dodavši:

- Nastavljamo da radimo i dalje, ne vidimo neku veliku razliku u kvalitetu između nas i onih ekipa koje nam bježe po četiri boda. Ganjat ćemo se sa njima, ne smatram da je deseto mjesto nedostižno, a onda se na zimu prestrojiti i ući u jednu otvorenu borbu za opstanak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.