navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Velika promjena

Možete li prepoznati nekadašnjeg holivudskog ljepotana

Za potrebe nove uloge potpuno se transformirao u bucmastog ćelavca

Objavljeno: 16.11.2018. u 09:01
get url
text

Glumca Russella Crowea (54) pamtimo kao slavnog "Gladijatora", no činjenica je da je taj film snimljen davne 2000. godine, a u 18 godina mnogo se toga promijenilo.

Tako se slavni Russell poprilično fizički promijenio od ere Gladijatora, a za potrebe nove uloge potpuno se transformirao u bucmastog ćelavca. Iako je u posljednje vrijeme nabacio koji kilogram i u privatnom životu, za ovu ulogu ispod odjeće nosi i posebno krojeno odijelo koje ga dodatno deblja.

Crowe će u nadolazećoj seriji utjeloviti osnivača Fox Newsa Rogera Ailesa, kojeg nastoji što vjernije prikazati publici, piše Dnevnik.hr.

Iako je Roger imao nešto sijede kose, paparazzi su ulovili glumca prilikom dolaska na set u New Yorku potpuno ćelave glave te u plavoj jakni, a da nismo ranije znali da je Russell dobio spomenutu ulogu, ne bismo ga nikada prepoznali.

Russel Crowe u filmu Gladijator

Snimanje serije koja još nema službeni naziv započelo je ranije ovoga mjeseca, a ona će se temeljiti na knjizi "The Loudest Voice In The Room". U njoj će glumiti i Naomi Watts, Sienna Miller, koja će glumiti Russellovu suprugu, te Simon McBurney u ulozi Ruperta Murdocha.

Ona će pratiti posljednje desetljeće Ailesovog života, kada ga je, među ostalim, čak 20 žena optužilo za seksualno zlostavljanje, što ga je uništilo. Medijski mogul umro je u maju 2017. godine u svom domu na Floridi od posljedica pada u kupaonici. Tada je imao 77 godina.

Struka očekuje puno od serije, a ona označava prvi Russellov pokušaj osvajanja američke televizije.