open-navfaktor-logo
search
Neugodna anegdota
Mourinho nije želio lagati svog igrača: S djevojkom ti spavaju dvije ekipe i cijeli stručni štab
Nakon što je Nijemac turskog porijekla Mesut Ozil odlučio okačiti kopačke o klin, u javnost je ponovo dospjela jedna ne baš ugodna anegdota.
30.03.2023. u 08:46
get url
text

Ozil je nastupao za Real Madrid između 2010. i 2013. godine, a španski list El Condidencial je prije godinu objavio snimke na kojima se čuje kako prvi čovjek Kraljeva Florentino Perez priča o o Ozilu i njegovoj tadašnjoj djevojci za koju nije imao lijepe riječi.

Nijemac je bio s manekenkom iz Venecuele Aidom Yespico, sve dok mu Mourinho nije otkrio šta se navodno događa iza njegovih leđa, a to je pričao Perez na snimku.

- Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana, a Mourinho mu je rekao: "S djevojkom ti je cijela ekipa Milana, cijela ekipa Intera i cijeli stručni štab". Mislim da je Ozil nakon te izjave prekinuo s njom. Imao je 21 godinu kada je došao s djevojkom, ali brzo je otkrio čari Madrida i promijenio stil života. Raskinuo je s tadašnjom djevojkom i zamijenio je manekenkom. Koristio je privatni avion da leti do nje, odradi posao i vrati se - otkrio je Perez na spomenutim snimkama.

Nakon što je Mourinho bio brutalno iskren s Nijemcem njihov se odnos promijenio jer se igraču nije svidjelo kako Portugalac govori o njegovoj djevojci. Ipak, ubrzo je prekinuo s njom i kasnije oženio švedsku glumicu turskog porijekla Amine Gulše.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.