open-navfaktor-logo
search
Humani gest
Moto Mrazovi darovali mališane u Tuzli i provozali ih svojim dvotočkašima
Moto klub Tuzla je u saradnji sa bratskim Moto klubom Osijek realizirao akciju Moto Mrazovi 2021. kojoj je bio cilj darivanje najmlađih u Domu za djecu bez roditeljskog staranja, djece iz različitih udruženja koja okupljaju mališane s nekim oblikom invaliditeta i one koji su danas bili učesnici party proslave dječje nove godine na Trgu Slobode.
26.12.2021. u 19:41
get url
text

- Bajkeri su obukli odjeću motomraza i dijelili paketiće djeci, vozali ih na našim motorima i pružili pažnju koja je svakom djetetu potrebna - izjavio je Almir Toromanović, predsjednik MK Tuzla.

Početkom decembra bajkeri iz Tuzle s prijateljima iz Osijeka dijele paketiće na isti način u Osijeku, dok krajem decembra akcija tradicionalno se provodi u Tuzli. Danas je nešto malo kasnije krenula, ali je važno da je realizirana i da su slatkiši stigli do male raje Tuzle.

Da li su mališani više radovali Moto Mrazovima zbog poklona koje donose ili mogućnosti da se provozaju na dvotočkašima nismo sigurni, jedno jesmo. U ovu akciju je uloženo mnogo ljubavi svakim pređenim kilometrom za osmijeh djeteta, piše Fena.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.