open-navfaktor-logo
search
Magična bajka
Mostarci uživali u Zimskom gradu, klizalište oduševilo mališane
Sunčan dan posebno su iskoristili roditelji s djecom , kako bi mališani isprobali atrakcije postavljene na šetnici
15.12.2019. u 16:44
get url
text

Prostor od Kosače, preko šetnice do Musale velika je pozornica prepuna različitih sadržaja. “Market of Winterville by Coca Cola” koji je počeo jučer nudi zanimljiv cjelodnevni program i različite sadržaje. Magična bajka je upotpunjena danas puštanjem u rad klizališta u Gradskom parku.

Nova mostarska atrakcija obradovala je veliki broj građana, a posebno mališane, koji će sada i u centru grada moći uživati u najljepšim zimskim radostima.

Klizalište na otvorenom , koje je zamišljeno kao vjerovatno najveća atrakcije ovogodišnjeg mostarskog “Market of Winterville by Coca Cola”, bit će otvoreno svaki dan od 9 do 22 sata.

{$galerijaFotografija}

Na potezu od Kosače do Musale postavljeno je 37 kućica koje nude jako zanimljivu lepezu ponude, od obrtničkih do tradicionalnih proizvoda. Tu su i ugostitelje kućice koje imaju šaroliku ponudu u segmentu ugostiteljstva. Ove godine ponuda je znatno bogatija, što su Mostarci i prepoznali.  Naime, kako smo se i sami uvjerili, Zimski grad, obogaćen novim sadržajima i novim konceptom okupio je danas velik broj Mostaraca i ljudi iz okolnih mjesta. Sunčan dan posebno su iskoristili roditelji s djecom , kako bi mališani isprobali atrakcije postavljene na šetnici. 

I ove godine je u Mostaru je planiran doček Nove 2020. godine na otvorenom u koju će Mostarce uvesti bandovi Hladno pivo, Gustafi i Twist. Slavlje će se nastaviti i sljedeći dan kada će se održati “after party” uz ritmove Crvene jabuke i mostarskog Big Benda”. 

zima mostar.jpg
1 od 11
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.