open-navfaktor-logo
search
Skupili i novac
Molili supruge da ih puste: Navijači Hrvatske unajmili avion za Škotsku, završili u drugoj državi
Četiri navijača fudbalske A reprezentacije Hrvatske trebali su na Hampden parku u Glasgowu svjedočiti duelu Češke i Hrvatske.
19.06.2021. u 13:00
get url
text

Sve su dobro isplanirali. Kupili su ulaznice, za odlazak u Škotsku iznajmili privatni avion.

- Unajmili smo avion, bili smo ludi od sreće. To je jedna češka kompanija i dobili smo i popust. Lakše se bilo s njima dogovoriti nego s našim ženama da nas puste - nasmijao se Sebastian Jagić Njare (28) za Zadarski.

On je krenuo na put s bratom Šimom i prijateljima Domagojem Raljevićem i Lukom Vojvodićem. U Škotsku ipak nisu stigli.

- Kad smo došli iznad Škotske, pilot nam je rekao da je obaviješten da moramo napustiti škotski zračni prostor jer zbog pandemije ne dozvoljavaju slijetanje i dolazak. Čovječe, koje je to bilo razočaranje! Nećemo gledati utakmicu i ko će se sad od srama vratiti i gledati utakmicu iz Zadra, iz Zemunika? To nije dolazilo u obzir - jasan je bio Sebastian.

Veselo društvo dosjetilo se. Pilot je iz Praga...

- Odlučili smo pitati dozvolu da ulazak u Češku i tu smo gledali utakmicu, s češkim navijačima. Izabrali smo ga zbog kultne pivnice Flek gdje je osnovan Hajduk. Pilotu je to bilo u redu - kaže.

Nije bilo lako organizirati sve, ali na kraju ipak ne žale.

- Nije mala stvar skupiti toliki novac i namoliti žene da nas puste, i onda ne možemo na utakmicu. Neka, evo nas u Pragu i sad nam je odlično - rekao je Jagić Njare za Zadarski.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.