open-navfaktor-logo
search
Royal Albert Hall
Modna izdanja kraljevskih dama: Promašaj Meghan Markle, Kate Middleton nepogrešiva
Ovo je zapravo bilo i prvo pojavljivanje braće i njihovih supruga, nakon što je najavljeno da se prinčevi William i Harry više neće zajedno pojavljivati u javnosti te da će razdvojiti sve svoje obaveze
11.11.2018. u 20:54
get url
text

Festival sjećanja na poginule u Prvom svjetskom ratu kraljevska porodica Velike Britanije obilježila je sinoć u Royal Albert Hallu.

Naravno, sve su oči bile uprte u trudnu Meghan Markle, kojoj je ovo bilo prvo pojavljivanje nakon povratka s australske turneje.

Iako je do sada, gotovo u svim situacijama bila modno nepogrešiva, ovog puta napravila je veliki gaf, odjenuvši za broj veći crni kaput sa satenskom mašnom, koja je bila u funkciji skrivanja trudničkog trbuha, s potpisom Stelle McCartney. Ista dizajnerica zaslužna je i za crnu torbicu sa zlatnim detaljem.

Ipak, čini se kako se vojvotkinja od Sussexa nije dobro pogledala u ogledalo, budući da su rukavi, ali i cijeli kaput na njoj izgledao kao da ga je posudila od nekoga puno višeg od nje.

Za razliku od Meghan, Kate Middleton izabrala je crnu haljinu sa asimetričnim izrezom oko vrata s potpisom Roland Moureta, dok su cipele i mala torbica nosile brand Jimmy Choo.

Na desnoj strani imala je, baš kao i svi prisutni, tri crvena cvijeta, u znak sjećanja na sve poginule u Prvom svjetskom ratu.

Ovo je zapravo bilo i prvo pojavljivanje braće i njihovih supruga, nakon što je najavljeno da se prinčevi William i Harry više neće zajedno pojavljivati u javnosti te da će razdvojiti sve svoje obaveze.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.