open-navfaktor-logo
search
Zanimljiva izdanja
Modna diva na Milano Fashion Weeku: Jennifer Lopez zna kako privući pažnju
Zvijezda filma "Prevarantice s Wall Streeta" imala je u modnoj prijestolnici dva vrlo slična stylinga u kojem je temelj bio veliki graciozni šešir iza kojeg se skrivala
20.09.2019. u 18:58
get url
text

Jennifer Lopez prava je modna diva, a taj epitet opravdava svakim svojim izlaskom u javnost.

Kao modna diva pjevačica i glumica izgledala je i na Milano Fashion Weeku, gdje je privlačila pažnju vrlo zanimljivim outfitom kojeg potpisuje dizajnerica Sally LaPointe.

Zvijezda filma "Prevarantice s Wall Streeta" imala je u modnoj prijestolnici dva vrlo slična stylinga u kojem je temelj bio veliki graciozni šešir iza kojeg se skrivala.

Jedan je bio u ružičastoj, a drugi u boji senfa. I outfit za dan i noć imao je sličnu bazu, a to su šeširi kojima je svestrana 50-godišnjakinja dodatno naglasila glamurozni dolazak na sedmicu mode i cipele koje ćemo nositi idućeg ljeta.

Iza oba glamurozna outfita stoji Sally LaPointe.

U dnevnom looku odjenula je pink top s hlačama visokog struka i cipele koje su predstavljene za na New York Fashion Weeku za proljeće/ljeto 2020.

Cipele imaju transparentni, plastični dio do pola cipele, dok je ostatak dizajna cipele napravljen od kože u raznim bojama.

Večernji look dodatno je začinila kožnim kaputom boje senfa, šeširom i cipelama iste boje.

Uz dnevni styling nosila je Birkinicu koja košta oko 27 hiljada dolara, a za večernji izabrala je Versace torbu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.