open-navfaktor-logo
search
Sa kraljevskih dvora
Mnogi kažu da je isti djed: Nikad viđena fotografija malenog princa raznježila javnost
Kad god djeca britanskog kraljevskog para dospiju u javnost svi se raznježe, pa se danima raspravlja o preslatkim nasljednicima princa Williama i njegove supruge Kate Middleton.
05.08.2020. u 08:38
get url
text

Ovog puta u centru pažnje je najmlađi član porodice, princ Louis.

Fanovi više nemaju često priliku da vidjeti ga u javnosti, jer se broj javnih angažmana, zbog pandemije, smanjio, ali slavni roditelji ponekad iznenade znatiželjnu britansku, ali i svjetsku javnost i na fotografiji pokažu svog najmlađeg mezimca.

 

Kako su u aprilu stigle brojne virtuelne i rukom pisane čestitke na adresu Kensingtonske palate, kraljevski par odlučio se javno zahvaliti na svim lijepim riječima u ime svog sina.

Za sve one koji su se sjetili rođendana malog princa pripremili su preslatko iznenađenje - svakom su pojedinačno poslali fotografiju dvogodišnjeg princa s kraljevskom posvetom i zahvalnicom.



Zanimljivo je da je i za ovu fotografiju, na kojoj strpljivo pozira preslatki britanski nasljednik, zaslužna vojvotkinja Kate.

Fotografiji na kojoj maleni Louis pozira sa urednom frizurom u kariranoj dječjoj košuljici sa širokim osmjehom na licu, potpuno je raznježila javnost.



Najmlađi sin kraljevskog para, prema mišljenju mnogih, najviše liči na svog djeda po majci Michaela Middletona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.