open-navfaktor-logo
search
Poznati menadžer
Miško Ražnatović: ACB liga decenijama nije vidjela igru kakvu pruža Džanan Musa
Miodrag Miško Ražnatović, menadžer Džanan Muse potvrdio je za N1 da interes velikih evropskih klubova za bh. reprezentativca postoji. Ali smatra trenutno nerealnim da Musa napusti Lugo do kraja sezone.
28.12.2021. u 21:20
get url
text

Miško Ražnatović ističe da Džanan Musa igra trenutno najbolju košarku u životu i da je sretan u dresu Breogana.

- Igre koje Džanan Musa pruža u ACB ligi nisu viđene decenijama i razumljivo da je nekoliko velikih evropskih klubova pokazalo interes. Međutim, u ovom trenutku se te ponude ne razmatraju ozbiljno, jer jednostavno nema prevelike potrebe niti žurbe za unosnijim ugovorima od trenutnog. Džanan ima svega 22 godine, mnogo toga je već prošao, igra najbolju košarku u svom životu, ne skida osmijeh sa lica i ja nisam neko ko misli da to iz bilo kog razloga treba prekinuti. Tako da zaista treba da se desi veliko čudo, da on promjeni sredinu u toku ove sezone - kazao je za N1 jedan od najuticajnjih menadžera u svijetu košarke.

Ražnatović sa svojom agencijom Beo Basket postoji već 26 godina i danas zastupa jednu od najvećih NBA zvijezda Nikolu Jokića.

Pored Muse, Ražnatović zastupa i veliku nadu bh. košarke Kenana Kamenjaša, ali i još bh. reprezentativaca: Edina Atića i Aleksandra Lazića. Menadžer je i nekadašnjim reprezentativcima BiH Nihadu Đedoviću, Andriji Stipanoviću, Elmedinu Kikanoviću i Nemanji Gordiću, a nekada je zastupao i Mirzu Teletovića sa kojim je danas veliki prijatelj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.