open-navfaktor-logo
search
Oglasio se predsjednik
Mirza Teletović: Prvenstvo BiH počinje sutra, odluka o nastupu Igokee na čekanju
Teletović je istakao kako ima puno gorućih problema, ali da misli da može pomoći, te da probleme žele rješavati u hodu
20.10.2018. u 15:21
get url
text

Odmah po završetku vanredne sjednice Skupštine Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, na kojem je izabran za predsjednika, novi predsjednik Mirza Teletović u Busovači je održao i prvu sjednicu Upravnog odbora.

Razgovaralo se o učešću viceprvaka Igokee u Prvenstvu BiH, te izboru novog generalnog sekretara, koji bi trebao naslijediti Dubravka Barbarića, koji je u ostavci.

- Mogu samo reći da se sutra nastavlja Prvenstvo BiH, a sve što je bilo na sjednici UO, više ćete informacija dobiti sutra ili prekosutra na pres-konferenciji u Košarkaškom savezu BiH - kazao je Teletović.

Na pitanje Fene da li je to njihov međusobni dogovor, zbog činjenice da ima još nekih dilema oko ovih, najvažnijih pitanja koja zadnjih dana intrigiraju košarkašku javnost, odnosno, da im je potrebno dodatno vrijeme za razgovore, Teletović je odgovorio potvrdno.

- Da, odlično, da bi to sve sutra bilo i ozvaničeno. Ne bih ništa puno da iznosim, ali kao predsjednik više vam mogu reći sutra - rekao je Teletović, koji istakao kako ima puno gorućih problema, ali da misli da može pomoći, te da probleme žele rješavati u hodu.

Dodao je i kako su odredili članove UO koji će, između tri kandidata, izabrati novog generalnog sekretara, ali i o tome će više kazati sutra na pres-konferenciji u Košarkaškom savezu BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.